Hvis du selv udbyder et arrangement, som du ønsker skal fremgå af denne side, eller har kendskab til et arrangement, som kan have relevans for projektet, opfordres du til at kontakte os 

Deltag i konference om vand i Bruxelles

Water Innovation Europe afholder den årlige konference om vand, og denne gang finder begivenheden sted under temaet 'The Value of Water'. Den to-dage lange konference har til formål at vise, at proaktiv stillingstagen til vigtige vandudfordringer kan skabe stærke investeringer og markedsmuligheder inden for og uden for Europa. Begivenheden har også fokus på forventninger til det næste forskningsrammeprogram, som efterfølger Horizon2020. Alt dette og meget mere kan du læse om her.

Tid og sted

Onsdag den 14. juni 2017 i Bruxelles

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her.  

Mere information

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information, så kontakt venligst Central Denmark EU Office

Klimaspring inviterer til temaevent i Uldum

Tirsdag d. 20. juni 2017 inviterer Klimaspring til temaevent i Uldum:

 

Win Win - mere for mindre

Mere værdi, mere velfærd og nyt netværk om klimatilpasning med (mer)værdi

En række mindre og mellemstore byer skal i de kommende år opgradere deres kloaksystemer, hvor spildevand og regnvand skal separeres. Resultatet er ofte to kloakdæksler og en regning på et tocifret millionbeløb. Vi skal have mere for pengene!

Se: Mere information om arrangementet og tilmelding

Vil du have inspiration til at takle klimaudfordringerne?

Til september får du rig mulighed for at blive klogere på den nyeste forskning og praksis indenfor håndtering af klimaudfordringer i byerne, når RAMSES byder velkommen til ’The Cities and Climate Conference 2017’. RAMSES er et europæisk forskningsprojekt, der udvikler evidensbaseret forskning inden for håndtering og tilpasning til klimaforandringerne. Konferencen stiller således skarpt på, hvordan potentielle synergier og konflikter håndteres, når klimastrategier skal udformes. Det gælder i forhold til infrastruktur, styring, risikohåndtering, bæredygtighed og økonomi. Læs meget mere her.

Tid og sted

Tirsdag den 19. september til torsdag den 21. september 2017 i Potsdam, Tyskland

Tilmelding

Du kan inden længe tilmelde dig eventen her.

Mere information

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information, så kontakt venligst Central Denmark EU Office